• 0

    0 item(s) in the cart

About

 Angol verzió

Az M.N.A. Group Kft. az irodatechnikai piac egyik legdinamikusabban fejlődő cége. A minél magasabb színvonalú kiszolgálás érdekében fejlesztjük cégünket és munkatársainkat, folyamatos képzést adunk technikusainknak és arra törekszünk, hogy az általunk forgalmazott termékek a nevükhöz méltó szinten az ügyfelek teljes elégedettségére működjenek. Fennállásunk óta sikerül alkalmazkodnunk mind a piac, mind pedig ügyfeleink igényeihez.

Elsősorban irodai dokumentumkezelő rendszerek, multifunkciós másoló- és nyomtató berendezések értékesítésével, bérbeadásával, üzemeltetésével és szervizelésével foglalkozik. Az általunk kínált termékek (Xerox, Konica Minolta, Samsung, Epson és HP) a világszerte népszerű, nagy múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező cégek termékpalettájából kerülnek ki. Az irodai berendezések mellett egyéb termékek is megtalálhatók kínálatunkban, mint a fekete-fehér és színes digitális nyomdai berendezések, valamint digitális nyomdai szolgáltatások.

Több éves irodatechnikai múlttal rendelkező szaktanácsadó munkatársaink felkészültek arra, hogy a felhasználók számára a legoptimálisabb megoldásokat javasolják az irodai dokumentumkezelési, előállítási eljárásokra. Célunk, hogy partnereink számára olyan megoldásokat szállítsunk, hogy az irodai dokumentumok előállítása számukra a legegyszerűbb, leghatékonyabb legyen úgy, hogy mellette minőségi nyomatokat biztosítsunk a lehető legkisebb költségráfordítás mellett.

Finanszírozási konstrukcióink rugalmas lehetőségeket biztosítanak az eszközök beszerzésére. Minőségpolitikánkat ügyfeleink teljes megelégedettségének eléréséhez rendeltük, célunk a reális ár-érték arány biztosítása szolgáltatásaink során, ennek megfelelően ajánlatainkat vásárlóink számára egyedileg alakítjuk ki. Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy partnereink az első kapcsolatfelvételtől kezdve maximális támogatásban részesüljenek a terveik kivitelezéséhez mindezt versenyképes árakon. Képzett szerviz technikus szakembereink felkészültek arra, hogy a kihelyezett berendezések folyamatos működése biztosított legyen. Jelenleg is több száz elégedett partner és irodatechnikai eszköz, rendszer zökkenőmentes üzemeltetését biztosítjuk országszerte. Bízunk benne, hogy bemutatkozónkban megtalálja az igényeinek és elvárásainak megfelelő ajánlatot és hamarosan örömmel üdvözölhetjük egyre bővülő ügyfélkörünk tagjaként.

Köszönettel vettük érdeklődését cégünk iránt.

Árajánlattal, további kérdésekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat!