• 0

  0 item(s) in the cart

ÁSZF

 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek:

Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási feltéteket (továbbiakban: ÁSZF), amennyiben felhasználója illetve vásárlója kíván lenni webáruházunknak. Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben teljes mértékben, minden pontjával egyetért, és önmagára nézve kötelező érvényűnek tartja.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, így nem kerül iktatásra és a későbbiekben vissza nem kereshető, magatartási kódexre nem utal.

Működésünkkel, megrendelési, fizetési és szállítási folyamatunkkal kapcsolatos kérdésekben forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken keresztül.

A Webáruház szolgáltatásai és termékei elérhetőek mindazok számára, akik jog­ és cselekvőképes személyek, illetve gazdálkodó szervezetek (a továbbiakban: Ügyfél). A Webáruházban a regisztrációkor, a megrendeléskor és annak teljesítése, az elektronikus szerződésben, valamint a későbbi kommunikáció során használt nyelv a magyar. A jelen Általános Szállítási Feltételekre (a továbbiakban: ÁSZF) és a Webáruház működésére és az így létrejött szerződésre a magyar jog az irányadó. Az ÁSZF­ben Fogyasztónak a Polgári Törvénykönyvben (2013. évi V. törvény) meghatározott fogyasztó minősül.

 A regisztrációval az Ügyfél elismeri, hogy 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, minden esetben a saját, vagy az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós cím adatatok, illetve elérhetőségek megadásával regisztrál. A nem vagy részben nem valós adatokkal történő regisztrációt a Szolgáltató előzetes értesítés nélkül törli, az ilyen megrendeléseket nem köteles teljesíteni. A regisztráció során tett kifejezett nyilatkozattal, továbbá a Webáruház használatával az Ügyfél és Szolgáltató között online szerződés jön létre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. § (4) bekezdésének megfelelően.

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden ismert információt. A feltüntetett fotók helyenként csak illusztrációk. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A Webáruházat tilos más oldal részeként megjeleníteni.

A Webáruházban levő adatok, fotók, tartalmak átvételéhez, másodközléséhez, valamint a Webáruházra mutató link elhelyezéséhez a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Szolgáltató fenntartja jogot a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására. A módosítást követően a Webáruház használata az ÁSZF módosításának elfogadását jelenti.

 

1. Webáruház üzemeltetői adatai:

M.N.A. Group Kft.

Székhely: H-1117 Budapest, Bercsényi utca 21/b

Telephely: H-1117 Budapest, Budafoki út 187-189.

Adószám: 13716970-2-43

Cégjegyzék szám: 01-09-869580

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-108428/2017.

Szerződés nyelve: Magyar

Kapcsolattartó: Zegnál Sándor

E-mail cím: ertekesites@mnagroup.hu

Telefonszám: +36 30 576 42 60

 

2. Megvásárolható termékek:

A webáruházban megjelenített termékeknél a következő információkat olvashatják:

 • a termék neve
 • a termék magyar nyelvű, rövid ismertetője
 • amennyiben a termék akciós, az akciós árat és annak időintervallumát
 • a termék bruttó, 27%-os áfával terhelt árát, az egységárra vonatkozó szabályozás betartásával.

Webáruházunkban megjelenített termékek kizárólag házhozszállítással vagy a megjelölt átvételi helyeken történő átvétellel rendelhetők meg. Ennek díjairól és további hasznos információkról az ÁSZF további pontjaiban olvashat.

Csomagolási költségeket áraink tartalmazzák.

 

3. A kínált termékkategóriák:

Xerox, HP, Konica Minolta, Samsung kellékanyagok és alkatrészek.

 

4. Rendelés információk:

A termékek vásárlása regisztrációt követően történik mely az alábbi menüpont alatt érhető el.

http://mnagroup.hu/checkout

 Vásárláskor, kérem adja meg, nevét / cégnevét; számlázási és szállítási címét, adószámát, telefonos és e-mail elérhetőségét.

 

5. A megrendelés feldolgozása:

A webáruházban leadott megrendelések feldolgozása, munkanapokon, folyamatosan, beérkezési sorrendben történik.

A vásárló, a megrendelés leadásról, annak összeállításáról, szállítónak történő átadásáról folyamatos tájékoztatást kap e-mailben, a kiválasztott opció függvényében a megadott e-mail címére vagy felhasználói fiókjába.

A megrendelések munkaszüneti napokon is leadhatók, ezek feldolgozása azonban a megrendelés leadását követő munkanapon valósul meg.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Vállalkozásunk nem vállal felelőséget az esetleges beszállítói, technikai vagy rajta kívül álló okok miatt történő, előzetes bejelentés nélküli változások miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Valamely visszautasítás fennállása esetén, erről a vásárlót minden esetben telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk.

 

6. A rendelés menete, lépései:

A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. A vásárolni kívánt mennyisét, esetenként annak színét és esetenként annak méretét is kiválaszthatja ebben lépésben is.

Amennyiben további terméket szeretne vásárolni, lépjen vissza a termékkategóriákba és válogasson tovább termékeink között.

Amennyiben nem szeretne további terméket vásárolni, lépjen az összeállított kosarához.

A kosarában lévő terméket az „X” gomb megnyomása esetén törölheti; a „+/-„ gombok segítségével növelheti és csökkentheti a megadott darabszámot.

Ezután válassza ki a kívánt szállítási/átvételi módot.

Ellenőrizze még egyszer az adatokat és a rendelést.

Majd kattintson a megrendelés gombra.

A megrendelés elküldését követően, a megadott e-mail címre, e-mailben automatikusan kap egy visszaigazolást.

A megrendelés állapotáról ezt követően folyamatosan tájékoztatjuk.

Bármilyen felmerülő kérés/kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat a megadott telefonszámon vagy e-mail címen, állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal.

A hibásan leadott megrendelések esetleges módosítására, a megadott elérhetőségek bármelyikén lehetőséget biztosítunk.

 

7. A megrendelt termék és a házhozszállítás díjának / átvételi pontos történő felvételének megfizetése:

A megrendelt terméket PayPalon keresztül, bankkártyás fizetéssel vagy  a megadott bankszámlaszámra, előreutalással fizetheti.  Magyarországra történő rendelés esetén, lehetőséget biztosítunk házhozszállításnál a futárnak, utánvéttel történő fizetésre.

 A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Kérjük a csomagot, a kézhezvételkor, annak átadója előtt ellenőrizni. Amennyiben, esetlegesen a terméken sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelt termékek, a megadott bankszámlára (11600006-00000000-18558474) előreutalással, vagy a csomag kézhezvételekor, utánvéttel kerülhetnek kifizetésre.

 

8. Házhozszállítással kapcsolatos hasznos információk:

Házhozszállítást, csomagátadást végző cégek:

 • GLS futárszolgálat

Fontos! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a terméket, amennyiben a csomag készhez vételekor ki tudja fizetni annak ellenértékét. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli.

Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkeresi Önt. Ez esetben minden újabb kiszállás bruttó 1.275 Ft.

Raktáron lévő termékeinket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk; ettől eltérő esetben telefonon egyeztetünk az ügyféllel.

Személyes átvétel esetén telephelyünk: H-1117 Budapest, Budafoki út 187-189. Elba ház, D épület 2. emelet telephelyünkön csak készpénzes fizetés lehetséges

 

9. Házhozszállítási díjak:

 • GLS futárszolgálattal, webáruházból, weben keresztül történő megrendelés esetén, bruttó 1.275 Ft
 • Telephelyünkön, személyes átvétel esetén, díjtalan.

 

10. Garancia:

A megvásárolt, új termékek esetén gyártói, használt termékek esetén a M.N.A. Group Kft., mint eladó vállal garanciát, az alábbi feltételek szerint:  

A megvásárolt termék

meghibásodása esetén, a készülékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb tájékoztatást a teendőkről.

A termékek garanciális szervizpontjára történő eljutatása a vásárló költségét terheli.

 

11. Az elállási jog:

Az elállási jogot a távollévők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozza:

 1. §15(1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát

 1. a)termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,
 2. b)szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig

gyakorolhatja.

(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.

(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

5. §A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

a)16 szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

b)17 olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

c)18 olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

1. d)hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

e)19 hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;

1. f)szerencsejáték-szerződés esetében.

 

A törvény további részletei megtekinthetők:

http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=39955.61424

 

12. Az elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt jelezheti a kapcsolatok menüpontban is megadott elérhetőségeink valamelyikén, írásban vagy telefonon egyaránt.

Amennyiben postai úton jelzi, a postára adás időpontját vesszük figyelembe (feltétlenül ajánlott levélként adja fel küldeményét, mert így tudja igazolni a postára adás időpontját). Amennyiben telefonon történik a bejelentés, annak időpontját vesszük figyelembe.

A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével jutassa vissza cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos szállítási költségek a vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.

Kiemelten ügyeljen a termékek rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a vásárlót terhelik.

A csomag, vállalkozásunkhoz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül annak kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség.

A termék visszaérkezését követő 30 napon belül, vállalkozásunk, amennyiben az elállási jog kitételeinek megfelelt a kérés, a Vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges).

Részletesen: http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/vasarlas/internetes/elallasijog.html

 

13. Adatkezelési információk:

A webáruház használata során, a vállalkozás részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az alvállalkozója (pl.: futárcég a megrendelés kézbesítéséhet).

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre, statisztikai célokból (pl.: IP cím, stb.). Ezen adatokat vállalkozásunk kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetekben adja át a hatóságok részére.

A webáruház igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges, amennyiben nem szeretné engedélyezni ezek használatát, letilthatja azt böngészője beállításaiban. Ezek letiltása esetén, a webáruház egyes elemei csak részben vagy egyáltalán nem használhatók. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és melyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A megrendelés során rögzített adatokat vállalkozásunk csak a megrendelés teljesítéséhez használja fel.

Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatait a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat vállalkozásunk bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége, minden kiküldött levél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a ertekesites@mnagroup.hu e-mail címen.

A jelen Általános Szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) Kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének  A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja M.N.A. Group Kft.

Általános Szerződési Feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Ügyfélszolgálat, információk:

Telefonszám: +36 30 576 42 60

Email: ertekesites@mnagroup.hu